Major FogadóMajor Fogadó

Major Fogadó Apartmanok

Kérem hívjon telefonon, hogy egyeztessük a szabad szobákat. Ne online foglaljon. Az csak tájékoztatás jellegű. Köszönöm!

Apartman
5 csillagos
Réde, Lesalja major
+36 30 966 15 62
Nincs megszabva
Nincs megszabva
 • Óriási "játszótér" Friss levegő és nagy csend. Habár a szarvasbőgés a hegyekből megdöbbentően szuper élményt nyújtott. Köszönöm, nagyon szuper volt. Csak ajánlani tudom!

  author-image
  Nagy Péter

A Fogadó ámbitusos épületeiben 10 igényesen berendezett 2, 3 illetve 4 ágyas-igény szerint pótágyazható-apartman található.

A 10 apartmanból 8 egymás mellett, 2 kb 50 méterre található. Egy apartman 28 m2-es, cserépkályhával fűtött, kényelmesen berendezett szobával, 12 m2-es hűtővel felszerelt előszobával, 8 m2-es zuhanykabinos fürdőszobával, valamint külön bejáratú toalettből áll.Az apartmanokhoz konyha nem tartozik, de a közös helységben teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre térítésmentesen. Valamint az épületben található még egy pingpongasztal, illetve televízió a társalgóban. Fogadónk területén található még egy játszótér hintával, csúszdával illetve homokozóval.

Házirend Major Fogadó Apartmanok

Nincs megszabva
Nincs megszabva
Előleg nem szükséges, Eddig még senki nem mondta le, így nincs erre etikettünk. :))
0-3 év között ingyenesek vagyunk, 3-6 év között pótágy fél áron. Pótágyaink minőségiek, illetve 3 babaággyal rendelkezünk.
Bankkártyás fizetésre nincs mód, de Szép kártyát elfogadunk.
Kisállat térítésmentesen behozható, a vendéggel egy szobában való elhelyezéssel.
Reggeli kérhető 1.500 Ft. Írjon e-mailt és mi válaszolunk. Rendelését is inkább telefonon adja le, hogy segíteni tudjuk a döntésében.

Felszereltség a Major Fogadó Apartmanok

 • amenity-image
  Asztal
 • amenity-image
  Éjjeli lámpa
 • amenity-image
  Éjjeliszekrény
 • amenity-image
  Előszoba
 • amenity-image
  Franciaágy
 • amenity-image
  Háziállatok engedélyezve
 • amenity-image
  Hűtőszekrény
 • amenity-image
  Kabinos zuhanyzó
 • amenity-image
  Külön ágy
 • amenity-image
  Mosdó
 • amenity-image
  Pohár
 • amenity-image
  Szék
 • amenity-image
  Szekrény

Vendég vélemények (0 vélemények)

Kérdések és válaszok

Igen, természetesen

Igen, bevihető

A szobákban van hűtőszekrény.

Látványosságok

Kerékpárral illetve gyalog Réde, vagy Hajmás puszta tó. Séta az erdőben. Lovaskocsikázás a helyszínen, vagy Cseszneken. Lovaglás Cseszneken. Cseszneki vár megtekintése autóval. Ördög-rét kerékpárral illetve gyalog.

Cuha-völgye

Régi nevén Vinye-Sándormajor hajdanán az Eszterházy család fűrészüzeme volt. Később is fafeldolgozó,- fűrészüzem működött itt. Ez a természeti csodákban bővelkedő, néhol még valóban érintetlen táj azonban kiemeltebb törődést, nagyobb figyelmet követelt magának. A fűrészüzem bezárását követően a lelkes turistaáradat megtette hatását: Vinye igazi turisztikai-, üdülőparadicsommá nőtte ki magát. Napjainkban visszatérő természetvédelmi rendezvényeknek, erdei iskolának, hangulatos

Tovább

Zirc, a Bakony szíve?

Zirc, a Bakony szíve? Bármilyen jól hangzik egy magyarázat, gondoljunk arra, hogy évszázadokkal ezelőtt nem a turisztikai marketinges gondolkodás volt a meghatározó a települések névadásakor. Zirc az ország legmagasabban, 400 méteren fekvő városa. Nevezik a Bakony fővárosának és szívének is. Vannak azonban, akik úgy tudják, hogy a város is innen kapta a nevét: azt jelenti,

Tovább

Ördög-rét kerékpárral illetve gyalog

Bakonyszentlászlóról indulva /rövidítéssel Vinyéről a Pokol Csárdától/ a Cuha völgyben vezet az út. Szenzációs kis kanyontúra, főképpen most hogy a viszonylag nagy patak néhol ellepi a kijelölt utat, így kénytelen az ember néhol sziklát mászni. A Remete barlangba is bemászhatsz 🙂 A rét Bakonyszentkirály (82-es főút) felől autóval is megközelíthető, gyakran felkeresett piknikezőhely, kiválóan alkalmas

Tovább

Cseszneki vár megtekintése autóval

A több mint 700 esztendős Cseszneki Vár a Bakonyban, a Győr-Veszprém közötti 82-es főútvonal szerpentinje fölött található! EGÉSZ ÉVBEN MINDEN NAP LÁTOGATHATÓ! A Vár kutyával is (csak pórázon) megtekinthető! Belépőjegyek: diák, nyugdíjas 500.-Ft, felnőtt 700.-Ft Kapunyitás: 9 (télen 10) órakor. Kapuzárás: a tavasztól őszig tartó időszakban kb. 19 órakor, télen sötétedés előtt 1 órával! GPS:

Tovább

Lovaskocsikázás-Lovaglás a helyszínen vagy Cseszneken

Tedd felejthetetlenné ezt a napot egy lovas kocsizással. Akár születésnapi zsúrok meglepetéseként, vagy meg akarod nézni ezt a gyönyörű vidéket vagy lakodalmi eseményhez vagy szüreti felvonuláshoz is igényelheted.

Tovább

Hajmáspusztai horgásztó

Hajmáspusztai horgásztó Település: Bakonyszentkirály Régió: Veszprém megye Kapcsolattartó: Telefon: Telefon: e:mail: Internet: https://www.facebook.com/Hajmaspuszta Vízterület nagysága: 7.3 ha Adatlap frissítve: 2013-08-25 14:19:34 Forrás: https://www.facebook.com/Hajmaspuszta Catch & Release: Fogd meg és engedd vissza jeggyel rendelkezik a tó : Egyik sem Csónak használati lehetőség : A végszerelék behordása engedélyezett : Sátorozási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett : Parkolási

Tovább

Kerékpárral Rédére

Kerékpárral Rédére

Tovább

Major Fogadó Apartmanok Réde, Lesalja major

A szállás általános értékelése

Foglalás száma

PIN-kód

A vélemény címe

Ön véleménye

Milyen utazás volt ez?

 • Üzleti
 • Párban
 • Család
 • Barátok
 • Szóló