Major FogadóMajor Fogadó

Major Fogadó Turistaház

Kérem hívjon telefonon, hogy egyeztessük a szabad szobákat. Ne online foglaljon. Az csak tájékoztatás jellegű. Köszönöm!

Faház
4 csillagos
Réde, Lesalja major
+36 30 966 15 62
Nincs megszabva
Nincs megszabva

A Fogadóhoz tartozó, de mégis külön álló ” Kulcsosház” 1*4, illetve 2*2 ágyas szobákból áll. Ehhez tartozik egy közös konyha, ami teljesen felszerelt. Mindhárom szobánk cserépkályhás fűtéssel rendelkezik. Fürdőszobáik függönyös zuhanyzóval és a helységben található toalettel vannak ellátva.

Lovas túrázóknak 8 ló elhelyezésére alkalmas beállót is tudunk biztosítani.

4 ágyas szoba

konyha: teljesen felszerelve

fürdő: függönyös zuhanyzó, mosdó, toalett

Szoba: ágy, éjjeli szekrény szekrény, éjjeli lámpa

2 ágyas szobák

szoba: ágy, asztal, szék

Fürdő: függönyös zuhanyzó, mosdó, toalett

Házirend Major Fogadó Turistaház

Nincs megszabva
Nincs megszabva
Előleg nem szükséges, Eddig még senki nem mondta le, így nincs erre etikettünk :)
0-3 év között ingyenesek vagyunk, 3-6 év között pótágy fél áron. Pótágyaink minőségiek, illetve 3 babaággyal rendelkezünk.
Bankkártyás fizetésre nincs mód, de Szép kártyát elfogadunk.
Kisállat térítésmentesen behozható, a vendéggel egy szobában való elhelyezéssel.
Reggeli kérhető 1.200 Ft. Írjon e-mailt és mi válaszolunk. Rendelését is inkább telefonon adja le, hogy segíteni tudjuk a döntésében.

Felszereltség a Major Fogadó Turistaház

 • amenity-image
  Asztal
 • amenity-image
  Éjjeli lámpa
 • amenity-image
  Éjjeliszekrény
 • amenity-image
  Mosdó
 • amenity-image
  Szék
 • amenity-image
  Zuhanyzó (függönyös)

Vendég vélemények (0 vélemények)

Kérdések és válaszok

Igen, természetesen

Igen, bevihető

Nem, nem felszerelt.

Látványosságok

Kerékpárral illetve gyalog Réde, vagy Hajmás puszta tó. Séta az erdőben. Lovaskocsikázás a helyszínen, vagy Cseszneken. Lovaglás Cseszneken. Cseszneki vár megtekintése autóval. Ördög-rét kerékpárral illetve gyalog.

Cuha-völgye

Régi nevén Vinye-Sándormajor hajdanán az Eszterházy család fűrészüzeme volt. Később is fafeldolgozó,- fűrészüzem működött itt. Ez a természeti csodákban bővelkedő, néhol még valóban érintetlen táj azonban kiemeltebb törődést, nagyobb figyelmet követelt magának. A fűrészüzem bezárását követően a lelkes turistaáradat megtette hatását: Vinye igazi turisztikai-, üdülőparadicsommá nőtte ki magát. Napjainkban visszatérő természetvédelmi rendezvényeknek, erdei iskolának, hangulatos

Tovább

Zirc, a Bakony szíve?

Zirc, a Bakony szíve? Bármilyen jól hangzik egy magyarázat, gondoljunk arra, hogy évszázadokkal ezelőtt nem a turisztikai marketinges gondolkodás volt a meghatározó a települések névadásakor. Zirc az ország legmagasabban, 400 méteren fekvő városa. Nevezik a Bakony fővárosának és szívének is. Vannak azonban, akik úgy tudják, hogy a város is innen kapta a nevét: azt jelenti,

Tovább

Ördög-rét kerékpárral illetve gyalog

Bakonyszentlászlóról indulva /rövidítéssel Vinyéről a Pokol Csárdától/ a Cuha völgyben vezet az út. Szenzációs kis kanyontúra, főképpen most hogy a viszonylag nagy patak néhol ellepi a kijelölt utat, így kénytelen az ember néhol sziklát mászni. A Remete barlangba is bemászhatsz 🙂 A rét Bakonyszentkirály (82-es főút) felől autóval is megközelíthető, gyakran felkeresett piknikezőhely, kiválóan alkalmas

Tovább

Cseszneki vár megtekintése autóval

A több mint 700 esztendős Cseszneki Vár a Bakonyban, a Győr-Veszprém közötti 82-es főútvonal szerpentinje fölött található! EGÉSZ ÉVBEN MINDEN NAP LÁTOGATHATÓ! A Vár kutyával is (csak pórázon) megtekinthető! Belépőjegyek: diák, nyugdíjas 500.-Ft, felnőtt 700.-Ft Kapunyitás: 9 (télen 10) órakor. Kapuzárás: a tavasztól őszig tartó időszakban kb. 19 órakor, télen sötétedés előtt 1 órával! GPS:

Tovább

Lovaskocsikázás-Lovaglás a helyszínen vagy Cseszneken

Tedd felejthetetlenné ezt a napot egy lovas kocsizással. Akár születésnapi zsúrok meglepetéseként, vagy meg akarod nézni ezt a gyönyörű vidéket vagy lakodalmi eseményhez vagy szüreti felvonuláshoz is igényelheted.

Tovább

Hajmáspusztai horgásztó

Hajmáspusztai horgásztó Település: Bakonyszentkirály Régió: Veszprém megye Kapcsolattartó: Telefon: Telefon: e:mail: Internet: https://www.facebook.com/Hajmaspuszta Vízterület nagysága: 7.3 ha Adatlap frissítve: 2013-08-25 14:19:34 Forrás: https://www.facebook.com/Hajmaspuszta Catch & Release: Fogd meg és engedd vissza jeggyel rendelkezik a tó : Egyik sem Csónak használati lehetőség : A végszerelék behordása engedélyezett : Sátorozási lehetőség közvetlenül a horgászállás mellett : Parkolási

Tovább

Kerékpárral Rédére

Kerékpárral Rédére

Tovább

Major Fogadó Turistaház Réde, Lesalja major

A szállás általános értékelése

Foglalás száma

PIN-kód

A vélemény címe

Ön véleménye

Milyen utazás volt ez?

 • Üzleti
 • Párban
 • Család
 • Barátok
 • Szóló