Major FogadóMajor Fogadó

Szolgáltatások

Térítéssel: szauna, kerékpárkölcsönzés, horgászat. Igény esetén hosszabb-rövidebb gyalogtúrát, lovaskocsis túrát, kerékpártúrát tudunk szervezni vezetővel.

Térítésmentesen: ping-pong, tollaslabda, futball, játszótér, erdőjárás, konyha használat, grillezés, bográcsozás. Kutya-macska bevihető.

Áraink

Szállás ár, több éjszaka:

bruttó 8300 Ft / 2 fő / éjszaka, szobaár

Szállás ár, 1 éjszaka:

bruttó 9300 Ft / 2 fő / éjszaka, szobaár

Pótágy:

bruttó 3650 Ft / fő / éjszaka

Kulcsosház:

bruttó 3200 Ft / fő / éjszaka

Helyi idegenforgalmi adó:

(IFA)

Szüksége van ihletre a következő kirándulásához?

Lesalja major és az itt működő Major Fogadó a magas vagy az Öreg Bakony észak-nyugati lábánál, erdővel övezve, rendkívül szép természeti környezetben helyezkedik el.

woman

Tudtad?

Közelről látszanak a Magas Bakony hegyei. Ez az egész hegyvidék legregényesebb, gyalogos kirándulási lehetőségekben leggazdagabb vidéke. A major Gróf Eszterházy Pál birtoka volt – a közelmúltban épületeit renoválták. A két hektáros parkban régi mezőgazdasági eszközöket és berendezéseket lehet megtekinteni. A virágos kertekben a parasztkertek kedvelt virágai díszlenek és mindez együtt, szándékoltan a hajdani uradalmi majorok hangulatát idézi.

imageframe-image

Erdővel övezett csendes

Az erdővel övezett csendes, családias légkörű fogadó különösen ajánlott a vidéki, falusi élet és a természet kedvelőinek.

Tovább olvasom

imageframe-image

Kerékpáron érkező

Kerékpáron érkező szállóvendégeink a szállás árából 10% engedményt kapnak!

Tovább olvasom

imageframe-image

A fogadó alkalmas…

A fogadó alkalmas baráti családok és társaságok közös üdülésére, zárt körű rendezvények megtartására, nyelvtanfolyamokra.

Tovább olvasom

imageframe-image

Lovas kocsizással..

Tedd felejthetetlenné ezt a napot egy lovas kocsizással. Akár születésnapi zsúrok meglepetéseként, vagy meg akarod nézni ezt a gyönyörű vidéket

Tovább olvasom

10 igényesen berendezett apartman

A fogadó ámbitusos kőépületeiben 10 igényesen berendezett – igény szerint pótágyazható apartman található. Maximum férőhely 30 fő. 8 fő részére főzésre is alkalmas turista szálláshelyet is tudunk biztosítani.