Major FogadóMajor Fogadó

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Térítéssel: Szauna, kerékpárkölcsönzés, horgászat. Igény esetén lovaskocsis túrát,  tudunk szervezni.

Térítésmentesen: ping-pong, tollaslabda, futball,  játszótér,  konyha használat, kemence használat, grillezés, bográcsozás. Kutya-macska bevihető. Igény esetén kerékpártúrát tudunk szervezni.

 

Áraink

Szállás ár, több éjszaka:

bruttó 9000 Ft / 2 fő / éjszaka, szobaár

Szállás ár, 1 éjszaka:

bruttó 10000 Ft / 2 fő / éjszaka, szobaár

Pótágy:

bruttó 4500 Ft / fő / éjszaka

Kulcsosház:

bruttó 9000 Ft / 2 fő / éjszaka

Reggeli igény esetén

1.800 Ft

Helyi idegenforgalmi adó

(IFA):

 

300 Ft

[/vc_column_text][/container]

Tudtad?

Közelről látszanak a Magas Bakony hegyei. Ez az egész hegyvidék legregényesebb, gyalogos kirándulási lehetőségekben leggazdagabb vidéke. A major Gróf Eszterházy Pál birtoka volt – a közelmúltban épületeit renoválták. A két hektáros parkban régi mezőgazdasági eszközöket és berendezéseket lehet megtekinteni. A virágos kertekben a parasztkertek kedvelt virágai díszlenek és mindez együtt, szándékoltan a hajdani uradalmi majorok hangulatát idézi.

imageframe-image

Erdővel övezett csendes

Az erdővel övezett csendes, családias légkörű fogadó különösen ajánlott a vidéki, falusi élet és a természet kedvelőinek.

imageframe-image

Kerékpáron érkező

Kerékpáron érkező szállóvendégeink a szállás árából 10% engedményt kapnak!

imageframe-image

A fogadó alkalmas…

A fogadó alkalmas baráti családok és társaságok közös üdülésére, zárt körű rendezvények megtartására, nyelvtanfolyamokra.

imageframe-image

Horgássz! Érezd jól magad a Bakonyban!

Hajmáspuszta 7,3 ha Zirctől mintegy 22 km-re Győr irányába, a rédei leágazónál kell lehajtani a főútról. A tó egy gyöngyszem, hiszen a Bakony hatalmas fái között húzódik meg, kirándulásra, s egy jó horgászatra mindig jó esélyt ad.

imageframe-image

Lovas kocsizással..

Tedd felejthetetlenné ezt a napot egy lovas kocsizással. Akár születésnapi zsúrok meglepetéseként, vagy meg akarod nézni ezt a gyönyörű vidéket

imageframe-image

Masszázs Kuckó
Réde

Különféle masszázsokkal, kezelésekkel várjuk a gyógyulásra, felfrissülésre vágyó vendégeinket a Masszázs Kuckóba. Időpont egyeztetés a megadott elérhetőségeken. Tel.:  +36302135412,  +36208280486

10 igényesen berendezett apartman

A fogadó ámbitusos kőépületeiben 10 igényesen berendezett – igény szerint pótágyazható apartman található. Maximum férőhely 30 fő. 8 fő részére főzésre is alkalmas turista szálláshelyet is tudunk biztosítani. Reggeli kérhető, de nem kötelező. (1.200 Ft)

[/vc_column][/vc_row]