Szolgáltatásaink

Lágy csontkovácsolás

A lágy csontkovácsolás az emberiség több ezer éves ősi hagyományain alapszik. Segítségével, az izmok stimulálásán, nyújtásán keresztül hat a csontvázrendszerre, hogy a rend visszaállításával beindulhasson a szervezet öngyógyító folyamata.
Ugyanis az elmozdult gerinccsigolyák nyomást gyakorolnak a kilépő ideggyökökre, ezáltal az idegeket negatív irritáció érheti. Ezt előidézheti a mindennapi ülőmunka, helytelen testtartás, monoton fizikai munka, melyek folyamatosan terhelik a gerincoszlopot.
Ennek tünetei lehetnek a mozgásszervi panaszok, derék-, hát-, nyakfájások, krónikus fejfájás, fülzúgás, izom-, ízületi fájdalmak, végtagzsibbadás, lúdtalp, belsőszervi panaszok, gyomorbántalmak, légzési nehézségek, fáradékonyság, energiahiány stb. A módszer teljesen biztonságos, a kezelés kényelmes, laza ruházatban történik.
Néhány esetben nem javasolt, valamint nem helyettesíti az orvosi ellátást. Időtartama 50-60 perc.

Frissítő-lazító masszázs (60 perc)

A frissítő-lazító masszázs során a test átmelegszik és könnyeddé válik, ami nyugtató-lazító hatást eredményez az idegrendszerben és az egész testben. A masszázs javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, helyreállítja a sejtek egyensúlyi állapotát, mozgásba hozza a pangó energiaáramlást. Az élénkebb vérkeringés serkenti a nyirokrendszer működését is, amitől javul a lerakódott salak- és méreganyagok kiválasztásának és elszállításának hatásfoka, gyorsul az anyagcsere.

Frissítő-lazító masszázs (30 perc)

30 perces masszázs, mely a problémás területre koncentráltan törték. A masszírozáshoz természetes alapanyagú, vegyszermentes termékeket használunk, melyek különféle illatban választhatók.

Frissítő-lazító masszázs + köpölyözés (60 perc)

Derék, hát, váll, nyak masszírozása, majd köpölyözése. Alkalmazható derék-, hát-, vállfájás, izomletapadás esetén. Kezelés időtartama 60 perc.

Irodai-manager masszázs

A helytelen ülőpozíció és testtartás, valamint a fokozott stressz következtében megfeszülnek a nyak- és vállizmok, amelyek izommerevséggel, fájdalommal reagálnak (migrénes fejfájás, váll-, hátfájás, ízületi fájdalmak). Az irodai masszázs egy olyan speciális masszázs, amely képes az irodai/ülő munka során igénybe vett testrészeket felfrissíteni, izomzatot kilazítani, a rossz keringésű testrészek vérbőségét növelni, pszichés és mentális felüdülést eredményezni. Időtartama kb. 30 perc.

Indiai fejmasszázs

Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a háton és a karokon is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel. A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazítani a megfeszült, fájó
izmokat, enyhíti az izommerevséget, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését. Hozzásegít továbbá a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyba, s ezáltal letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé. Időtartama: 30 perc.

Nyirokmasszázs

Teljes testfelületen a bőr és kötőszövet masszírozása, mely serkenti a nyirokáramlást. Beindítja a szervezet öntisztító, méregtelenítő folyamatait. Kúraszerűen alkalmazva fejti ki intenzívhatását.

Gerincjóga

A gerincproblémák korunk civilizációs betegségei közt előkelő helyet foglalnak el. A felnőtteknek közel 90%-a szenved különböző gerincbántalmaktól, amelyek jelentős része helyes mozgással megelőzhető, illetve gyógyítható lenne.
A gerincjóga elsődleges célja az egészség helyreállítása, megőrzése anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. Tudatosítja a helyes testtartást és a helyes légzést, melyek a mozgásszervi problémák kezelésének alapjai. Közvetlen hatással van a belső szervek egészségére, a tüdő kapacitásra, sőt, az idegrendszeren keresztül minden kognitív funkcióra is. Gyógytornásszal konzultálva akár utókezelésként is alkalmazható.

Elérhetőségeink:
Farkas Anna

+36302135412
frissitomassage@gmail.com

Rózsahegyi Richárd

+36208280486
gerinckezeles@gmail.com

Hasznos információ

Kérjük Vendégeinket, hogy már érkezésük előtt 2 héttel szíveskedjenek időpontot foglalni, hogy az Önöknek a lehetőségek szerinti legideálisabb időpontot tudjuk biztosítani. Időpontlemondást 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt áll módunkban elfogadni. Köszönjük megértésüket!